Azure egészségbiztosítás cégeknek

Az Azure csoportos egészségbiztosítás megkötését azoknak ajánljuk, akik igénybe veszik a járóbeteg szakellátást és emellett szeretnék biztosítani a fekvőbeteg ellátásukat is magánellátás keretén belül. Csoportos biztosítás kötése esetén a igényelhető terhesgondozás és újszülőtt ellátás szolgáltatás.

A felmerülő betegség esetén az Azure egészségbiztosítás fedezi a magán háziorvosi, szakorvosi konzultáció költségeit. Emellett fedezi a betegség pontos feltárásához szükséges diagnosztikai eljárások, laborvizsgálatok és - ha szükséges - a kórházi kezelés és az opcionális terhesgondozás és újszülött ellátás költségeit.

Az egészségbiztosítás tartalmazza többek között:

 • Járóbeteg ellátás költségeinek térítése (évente 3.900.000 Ft értékig)
 • Kórházi fekvőbeteg ellátás költségeinek térítése 390.000.000 Ft értékig Európa teljes területén
 • Szűrőprogram 71.500 Ft-ig
 • Terhesgondozás költségeinek térítése (Opcionális és csak a csoportos szerződéskötés esetén igényelhető)

Az Azure biztosítás az alábbi egészségügyi ellátásokat fedezi

A biztosítás éves maximális fedezeti összege biztosítottanként 390.000.000 Ft.
Kórházi fekvőbeteg ellátások:
 • Kórházi költségek, amik tartalmazzák az ellátást, szállást és az általános ápolási szolgáltatásokat.
 • Szülő elszállásolása. Ha kiskorú gyermek szorul kórházi kezelésre, az egyik szülő ugyanabban a kórházban tartózkodhat a gyermek kórházi kezelésének ideje alatt. A szülő szállásának és ellátásának díját szintén fedezi az egészségbiztosítás.
 • Műtő díjak. Az egészségbiztosítás fedezi a műtő és sebészeti őrző, illetve a műtét során és az azt követően használt műszerek és gyógyszerek költségeit és az általános nővéri ellátás díját.
 • Intenzív és szubintenzív osztályon történő ápolás, átszállítás vagy felvétel ezen osztályokra.
 • Szakorvosi díjak, melyek tartalmazzák a kórházi fekvőbeteg kezelés során történő sebészi konzultáció díját, a sebész, aneszteziológus és műtős ápolók díját.
 • Laboratórium, röntgen, diagnosztikai vizsgálatok, melyek a kórházi benntartózkodás során a betegség diagnosztizálásának céljából történnek vagy a biztosított állapotának felméréséhez szükségesek, pl.: vérkép, EKG, röntgen.
 • Fizio/Kiro/Osteoterapeuta, természetgyógyász, dietetikus, logopédus. Az egészségbiztosítás fedezi a regisztrált egészségügyi szakamberek által nyújtott olyan ellátás díját, aminek célja egy funkció helyreállítása vagy megőrzése, természetesen a kórházi benntartózkodás ideje alatt.
 • Krónikus betegségek akut tüneteinek kórházi fekvőbeteg kezelése. A csoportos biztosítás 325.000 Ft összegig téríti meg az ellátás költségeit.
 • Rehabilitáció. A műtétet követő fekvőbeteg rehabilitáció költségeit fedezi az egészségbiztosítás 650.000 Ft-ig.
 • Beültetett protézisek költségét fedezi az egészségbiztosítás, melyek a gyógykezeléshez szükségesek.
 • Házi ápolás költségét fedezi az egészségbiztosítás 1.625.000 Ft-ig, ha a biztosított szakképzett ápoló ellátására szorult otthonában, amit szakorvos rendelt el és jelen biztosítás alapján fedezett kórházi fekvőbeteg ellátás után részesült benne.
 • Kórházi napidíj. 15.000 Ft/éjszaka kórházi napidíjat fizet az egészségbiztosító legfeljebb 10 napra minden egyes olyan kórházban töltött éjszaka után, ahol az ellátás ingyen történt (állami kórház).
 • Születési rendellenességek és örökletes betegségek. Az egészségbiztosító a szülés után legfeljebb 60 napon belül téríti meg a születési és örökletes betegségek kezelésének költségeit.
  A születési rendellenesség minden olyan a normálistól eltérő állapot vagy betegség, ami a szülés pillanatában fennáll, függetlenül attól, hogy diagnosztizálták vagy sem.
  Az örökletes betegség minden olyan a normálistól eltérő állapot vagy betegség, ami a szülés pillanatában fennáll és családon belül öröklődik.
 • Területi hatályon kívüli kockázatviselés legfeljebb 30 napra és 9.750.000 Ft-ig terjed. Ha a biztosított olyan országban szenved balesetet vagy lesz beteg, ahova az egészségbiztosítása nem terjed ki, akkor az állapota stabilizálásáig vagy a megadott szolgáltatási limitig terjed az egészségbiztosítás fedezete.
Járóbeteg ellátások:
A járóbeteg egészségügyi ellátásokra évente összesen 3.900.000 Ft áll rendelkezésre biztosítottanként, ebből 325.000 Ft-ig fedezi az egészségbiztosítás a járóbeteg sebészeti ellátások, a szakorvosi és háziorvosi konzultációk valamint a gyógyszerek és kötszerek költségeit.
 • Járóbeteg sebészeti ellátás költségeit fedezi az egészségbiztosítás a fenti limiteken belül. Az ilyen sebészeti eljárások általában helyi érzéstelenítéssel történnek és nem igényelnek több napos kórházi ellátást vagy kórházi felügyeletet.
 • Háziorvosi és szakorvosi díjak. Az egészségbiztosítás megtéríti a háziorvosi, családorvosi és szakorvosi konzultációk és kontrollvizsgálatok költségét a fenti limiteken belül.
 • Gyógyszer, kötszer. A betegség vagy sérülés kezelésére, gyógyulására felírt gyógyszerek és kötszerek költségeit fedezi az egészségbiztosítás a fenti limeteken belül, ha orvos írta fel.
 • Laboratórium/röntgen, diagnosztikai vizsgálatok költségeit fedezi az egészségbiztosítás a járóbeteg ellátás során 650.000 Ft-ig, ha a betegség diagnosztizálásának céljából történnek vagy a biztosított állapotának felméréséhez szükségesek, pl.: vérkép, EKG, röntgen.
 • Fizioterápia. A szakorvos vagy háziorvos által elrendelt fizioterápiás kezelés költségeit is fedezi az egészségbiztosítás járóbeteg ellátás során 585.000 Ft-ig, ha szakképzett terapeuta végzi. A fizioterápia célja ez esetben a szervi működés helyreállítása vagy fájdalomcsillapítás.
 • Krónikus betegségek folyamatban lévő kezelésének költségeit fedezi az egészségbiztosítás 325.000 Ft-ig a fekvőbeteg ellátás limitén belül.
 • Sürgősségi járóbeteg ellátás költségeit fedezi az egészségbiztosítás 3.900.000 Ft-ig.
Egyéb ellátások:
 • Rosszindulatú daganatok kórházi fekvőbeteg ellátását teljes összegben, a járóbeteg ellátában 3.900.000 Ft-ig fedezi az egészségbiztosítás. Ide értendő a kórházi gyógykezelés, sugár- és kemoterápia, gyógyszerek, kapcsolódó szakorvosi vizsgálatok.
 • Transzplantációs szolgáltatások. Közvetlenül a szerv- vagy szövetátültetéshez kapcsolódó egészségügyi ellátások költségeit fedezi az egészségbiztosítás. 81.250.000 Ft-ig fedezi a szervátültetés és 8.125.000 Ft-ig a szövetátültetés költségeit. Az egészségbiztosítás nem fedezi a donorszerv felkutatásának, kioperálásának, szállításának költségeit valamint az ezekkel járó adminisztrációs költségeket.
 • Fejlett diagnosztikus képalkotás. A szakorvos által elrendelt diagnosztikai képalkotás, mint pl.: CT, MR vizsgálatok költségeit fedezi az egészségbiztosítás.
 • Terhesgondozás (opcionális) során igénybe vett szolgáltatások költségeit 812.000 Ft-ig 20%-os önrész fizetése mellett fedezi az egészségbiztosítás. Ide értendő a kórházi díjak, a nőgyógyász és szülésznő díja természetes szülés esetén, az utógondozás és az újszülött rutin ellátásnak költségei max. 7 napig. Emellett fedezi a császármetszés, otthonszülés valamint a vetélés, ektópiás terhesség vagy halvaszületés esetén végzett terhességmegszakítás költségeit.
  Csak csoportos szerződéskötés esetén igényelhető.
  A szolgáltatás 12 havi folyamatos biztosítotti jogviszonyt követően vehető igénybe és csak Magyarországon fedezett!
 • Újszülött ellátás (opcionális) költségeit fedezi az egészségbiztosítás a születés időpontjától számított 30 napig 11.500.000 Ft összegig.
  Ez idő alatt kérhető a gyermek társ-biztosítottként beléptetése orvosi kizárások nélkül (kivéve születési és örökletes betegségek) a szülő biztosítási kötvényébe.
  Csak csoportos szerződéskötés esetény igényelhető.
Asszisztansz szolgáltatások:
 • Mentőautó. Orvosilag indokolt esetben a szárazföldi mentő szolgáltatás költségeit fedezi az egészségbiztosítás, ha a biztosítottat a baleset helyszínéről kell kórházba szállítani vagy egyik kórházból egy másikba átszállítani.
 • Holttest hazaszállítása. Ha a haláleset nem a lakóhely vagy állampolgárság szerinti országban következik be, 3.250.000 Ft-ig téríti az egészségbiztosító a hazaszállítás költségeit.
 • Nemzetközi sürgősségi orvosi kimenekítés az egészségbiztosító jóváhagyásával egy országból abban az esetben történik meg, ha a helyi egészségügyi szolgáltatások nem elégségesek. Az egészségbiztosítás megtéríti a kimenekítés költségeit a legközelebbi kórházba vagy a lakóhely szerinti országba a helyileg elérhető legmegfelelőbb közlekedési eszközök igénybevételével (pl.: menetrendszerinti repülőjáratok). A biztosítottat kísérő egy személy utazásának megszervezését, ésszerű mértékű utazási költségeit és szállásának költségeit 16.250 Ft/éjszaka díj mértékben legfeljebb 10 éjszaka erejéig átvállalja az egészségbiztosító. Egyúttal a biztosított beteg hazaszállítását is vállalja az egészségbiztosító, ha az szállítható állapotban van.
  A kimenekítés költségeinek megtérítésére összesen 8.125.000 Ft áll rendelkezésre.
  Nem téríti az esgészségbiztosítás a biztosított tengeri, hegyi, sivatagi, dzsungelben vagy más távoli helyeken történő felkutatásához és mentéséhez kapcsolódó költségeket, beleértve a tengeri, légi mentéseket.
Preventív kezelések:
 • Szűrőprogram költségének térítése évente 71.500 Ft-ig.
23.000Ft/hó-tól
(Az ár legalább 5 fő munkavállaló belépése esetén és a 18-39 közötti korosztályra értendő irányár.)
megrendelés